A mi meséink

"Írjunk együtt mesekönyvet!" Meseblog általános iskolások részére.

Email címünk

Várjuk meséiteket az amimeseink@gmail.com email címre!

Rajzok

Hozzászólások

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

Rovatok

Ünnepélyes könyvbemutató

2010.06.06. 15:00 | amimeseink | Szólj hozzá!

Címkék: közlemény

Kedves gyerekek!


A Maros-Körös Köze Oktatási és Kulturális Egyesület 2009 szeptemberében hirdette meg meseíró és meseillusztráló pályázatát magyar és határon túl élő gyerekek számára. Az NCA-NK-09-F-0075 magyarországi civil szervezetek európai integrációs, nemzetközi és határon túli magyar civil kapcsolatainak támogatására kiírt pályázat megnyerése után nem volt kérdéses, hogy teljesülhet a gyerekek és az őket támogató szülők és pedagógusok közös álma: egy gyerekek által írt és illusztrált, valódi mesekönyv elkészítése.
Az egész éves munka gyümölcsét 2010. május 7-én vehették kezükbe annak alkotói: ekkor került sor egy háromnapos rendezvény keretein belül A mi meséink című mesekönyv ünnepélyes könyvbemutatójára. A nevezetes eseményre nemcsak Orosházáról, hanem az ország több részéről, és a határon túlról is érkeztek a meséket nem csak olvasni, hanem írni is tudó gyerekek. A színvonalas műsorról a Vörösmarty Tagintézmény 3.a osztályosainak előadása gondoskodott, majd pedig Berg Judit írónővel és az ő csodálatos mesevilágával ismerkedhettek meg a gyerekek. De a legnagyobb élmény valószínűleg mindenki számára az új mesekönyv kézbevétele, lapozgatása, olvasgatása, majd a bemutató utáni dedikálása volt…

Köszönjük mindenkinek, aki nyomon követte egy éven át a blogon a mesék/rajzok gyűjtögetését!! Ne veszítse kedvét az sem, akinek most nem került be meséje, rajza a megjelent mesekönyvbe! Ez az alkotás a tiétek már! Nyáron pihenjetek, olvassatok sokat, gyűjtögessétek az ötleteket, mert ősszel visszavárunk Benneteket! Figyeljétek a blogot, hamarosan megtaláljátok majd az új meseírási pályázat kiírását!
 

Képek a könyvbemutatóról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amimeseink.blog.hu/api/trackback/id/tr382060552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása